Jalgratas

Pärnus on kokku 70 kilomeetrit kergliiklusteid - jalgrattaga pääseb Pärnus kõikjale ning seetõttu on jalgrattaga liikumine väga populaarne ka kohalike seas.
Rentige kogu perega jalgrattad ning avastage Pärnut ratastel. Võtke ette retk parkides, vanalinnas või sõitke mööda mereäärset terviserada Pärnu seikluskeskuseni, kus on vahva kogu perega atraktsioonidel turnida ja seejärel minna kõrvalasuvasse veeparki veemõnusid nautima!

Surfamine

Pärnu on surfiparadiis. Seda oma pikalt madala veetaseme, liivase põhja, heade tuulte ning sooja vee tõttu. Loomulikult on võimalik ujuda nii meres kui jões ning seda aastaringselt!
Keskranna servas asub surfitsoon koos surfikeskustega. Nii Aloha surfikeskus kui Pärnu Surf Center pakuvad varustuse renti. Surf Centeris on samuti Pärnu ainus eksklusiivne surfipood ning keskus tegutseb aastaringi. Mõlemast asutusest leiad mõnusa lõõgastusala, kust kostub muusika ning kohvikud pakuvad nii kehakinnitust kui jahutavaid jooke.

Golf

Pärnu Bay Golf Links asub lähedal - jala või rattaga mööda kergliiklusteed 5,7 km ja autoga 7 km. Pärnu Bay Golf Links on mitmekülgne golfikompleks, kus lisaks 18-rajalisele väljakule on ka 5 par-3 rada ning harjutusväljakud lähi- ja kauglöökide harjutamiseks. Tegu on links-tüüpi väljakuga, mille pikkus on 4500 kuni 6200 meetrit. Eesti kõige värskem väljak on tunnustatud Eesti parimaks väljakuks 2016, 2017, 2018 ja 2020. a. World Golf Awards poolt.
Vahetult mere ääres paikneb lisaks väljakule ka efektne klubihoone, milles saunad, kauplus ning restoran Eagle.

Tennis

Pärnu Tennisekeskuse tenniseväljakud asuvad kaunis roheluses, mõnesaja meetri kaugusel mererannast. Tennisekeskuses on 6 välisväljakut ning ka kuue siseväljakuga kaasaegne sisehall. Tenniseväljakutel on kasutatud tipptasemel Novacrylic kattematerjali ja tehnoloogiat. Meie keskus võimaldab korraldada Pärnus esinduslikke turniire ja on hea aastaringne harjutusvõimalus meie oma sportlastele.
Olemas on varustuse rentimise võimalus.

Rannapuhkus Pärnus

Pärnu rand asub kesklinnast vaid veerandtunnise jalutuskäigu kaugusel. Tänu madalaveelisele ning kiiresti soojenevale lahele on Pärnu rand suurepärane supluskoht. Soojadel suvepäevadel võib veetemperatuur Pärnu rannas tõusta isegi kuni 30 kraadini. Pärnu ranna veetemperatuuri rekord aastast 2010 on lausa 33°C!

Pärnus on ligi 2 kilomeetrit rannajoont, mis tähendab, et ruumi on kõigile soovijatele. Kõige populaarsem ala jääb rannahoone ümbrusesse.

Toidunaudingud Pärnus

Pärnu söögikohad on eelkõige tuntud oma hea taseme ja andekate peakokkade poolest. Parimad Pärnu restoranid kuuluvad Eesti Restoranijuhi soovitusnimekirja – seega väärivad kindlasti külastamist. Peale uhkete a la carte restoranide on Pärnus ka palju erinevaid häid kohvikuid ning pubisid. Külastajale mugavalt asuvad restoranid ja kohvikud peamiselt kesklinnas ning rannarajoonis. Mitmes Pärnu restoranis saab nautida ilusat merevaadet ning õhtustada päikeseloojangul.